Voordelen van ons speeltapijt

Vlekbestendig

Een SENS tapijt is vlekbestendig en daarom uitermate geschikt voor een kind.

Het komt vaak voor dat uw kind tijdens het spelen een flesje melk drinkt, yoghurt eet of fruitpap morst. Geen nood, een Sens speelvloerkleed kan snel terug vlekvrij gemaakt worden. Neem een vod met wat lauw water en de vlek kan door te vegen op de pool perfect verwijderd worden. Indien nodig kan een klein beetje afwasmiddel gebruikt worden. Best daarna droog wrijven met een droog doekje. Uw vloerkleed is weer zo goed als nieuw en uw baby kan opnieuw beginnen morsen.

Sorona ® garen is het enige garen op de markt dewelke voor altijd vlekbestendig blijft, door de natuur van deze vezels. Er wordt geen behandeling toegepast van Scotchgard of Teflon of andere filmen die aan de buitenzijde van het garen vlekafstotend wordt gemaakt, maar die na verloop van tijd verwijderd is door slijtage ofwel door wassen. Met een vloerkleed van SENS fleurt uw babykamer of kinderkamer helemaal op. Bekijk onze collectie kindervloerkleden.

OPGELET!
Volledig vlekbestendig is enkel geldig in het geval van een composite van 100% Sorona ® en NIET in het geval van een compositie van Sorona ® en Viscose of andere grondstoffen.