Voordelen van ons speeltapijt

Machine wasbaar

In een kinderkamer heeft een tapijt het zwaar te verduren. Kinderen eten, slapen, spelen... en morsen.

Kinderen moeten in een nette en hygiënische omgeving kunnen spelen. De kinderkamer of speelkamer blijft proper met een tapijt van SENS. Kinderen kunnen vrijuit slapen, spelen en eten.

In tegenstelling tot traditionele tapijten waar snel bacteriën kunnen ontwikkelen ten gevolge van speeksel of voedselresten kunnen deze SENS kidstapijten gereinigd worden door te wassen. We bieden dus hygiënisch en anti-allergische tapijten aan.

Wasvoorschrift:

  • handwas: neem een voldoende grote bassin om het tapijt volledig te kunnen onderdompelen. Gebruik milde zeep of wasproducten, maak mechanische bewegingen met het tapijt. Temperatuur van het water: 30°C. Droog het tapijt door het aan een wasrek te hangen of spreid het uit over de vloer.
  • machinewas: gebruik een wasmachine met voldoende grote trommel (indien privé niet aanwezig, ga naar professioneel wassalon). Programmatie van de wasmachine: 30°C en delicate was. Wij raden aan om het tapijt vooraf in een katoenen of polyester zak te plaatsen, dit om te vermijden dat door de mechanische bewegingen van de trommel schade kan ontstaan aan voor- of achterzijde van het tapijt. Indien u vervolgens het tapijt wenst te drogen in een droogtrommel, moet de beweging van de trommel in de zachtste modus geplaatst worden en moet het tapijt verder beschermd zijn door de katoenen of polyester zak.