Levering

Leveringstermijn

De meeste artikelen hebben wij steeds op voorraad. Na ontvangst van betaling kunt u meestal rekenen op een levertermijn binnen de 2 werkdagen. Mochten wij niet in staat zijn uw bestelling binnen de vermelde levertijd te laten bezorgen, stellen wij u hierover op de hoogte.

Sens-kids-rugs: hoe wij verpakken

U kan het pakje laten afleveren op een ander adres dan uw standaard-adres. U kan dit adres ingeven tijdens uw bestelling, op het scherm waar u bepaalt waar het pakje moet afgeleverd worden.

Om uw bestelling te kunnen verwerken, moeten wij uw betaling eerst ontvangen hebben. Tussen de afboeking van uw rekening en de bij-boeking op onze rekening kan enige werkdagen verschil zitten. Uw order wordt in behandeling genomen op het moment dat HBC uw betaling ontvangen heeft.

Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.

De status van uw bestelling opvolgen

Op elk pakket staat een unieke streepjescode. Die code wordt u gemaild van zo gauw het pakket bij ons vertrokken is. Via het traceersyteem van TNT / Fedex kan u op elk ogenblik weten waar uw pakket is.

Heeft u hulp nodig?

Is het de eerste keer dat u online een bestelling plaatst? Heeft u nog vragen? U kan ons dagelijks bereiken via e-mail of telefonisch contact.

Maandag- vrijdag, van 8u30-17u:

+32 (0) 56 73 14 73  

+32 (0) 473 28 96 13

henk@bbb.be