Onze hoogste prioriteit

Gezondheid en veilig comfort

Een SENS speelmat: steeds van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Jaar na jaar wordt ‘de gezondheid’ een steeds meer besproken onderwerp. Opkomende allergieën maken ons attent op het belang van een gezonde en hygiënische leefomgeving. Stof, vuil, bacteriën en huisstofmijt vormen een broeihaard in traditionele speelmatten.

Het SENS speelkleed kan met de hand of machinaal gewassen worden. Tevens is er GEGARANDEERD geen uitstoot van schadelijke stoffen zoals verfstoffen en formaldehyde. Het is 100% veilig voor intensief speelplezier van de kids.

Onze kindertapijten zijn zeer populair bij kinderopvang, kinderdagverblijven en scholen.  Reeds talrijke referenties bij diverse steden en gemeenten in Benelux !

U kan speelmatten kopen voor baby's en kinderen, groot of klein, met educatieve motiefjes zoals bvb. onze "auto"-speelmat.

Kortom: het perfecte tapijt om uw baby, peuter of kleuter op een gezonde manier te laten spelen en genieten van de zachte en speelse kindertapijten met prachtige illustraties. Een klassieker onder kinderen, groot én klein, is onze auto speelmat.