Voordelen van ons speeltapijt

Educatief

Het perfecte cadeau voor je kleine kapoen.

Onze kindertapijten zijn ideaal als geschenk. Educatief speelgoed helpt uw kinderen op een leuke manier kennis te maken met zaken uit de grote wereld. Zie bijvoorbeeld naar de designs van stratenplan, boerderij en safari. Spelenderwijs leren de kinderen kennis maken met respectievelijk de verschillende gebouwen in een stad, het leven op een boerderij of de verschillende dieren van het safaripark. Op een speeltapijt van SENS is leren leuk!

Onze autospeelmat helpt uw kinderen hun eerste stapjes te zetten in het verkeer. Op een leuke manier kan u uw kinderen voorbereiden op de gevaren die het verkeer met zich meebrengt.

Op het speeltapijt “Doolhof” kan je echt of plastiek fruit leggen. Met als doel alle stukjes te zoeken in het doolhof en dan in het midden te picknicken. Zo kan je kleuter de fruitnamen leren of al spelend leren fruit eten.

Leuk om naar bed te gaan met het speeltapijtje “Voetafdruk“. Schoentjes af en de voetstapjes volgen om uiteindelijk je bed in te kruipen en te slapen. De diertjes wijzen je de weg! Je kan er ook hinkelspelletjes op spelen