Mijn winkelwagen

Garantie

De collectie Sens Joyful Kids en Sens Kreative Kids worden geleverd met standaard 2 jaar fabrieksgarantie evenals de wettelijke garantie, volgens de Belgische wet van 1 september 2004.

Indien u problemen ondervindt met een artikel neemt u best contact op met HBC (henk@bbb.be) zodat de medewerkers u de nodige toelichtingen kunnen geven hoe dit euvel zo snel mogelijk kan worden opgelost. Let wel dat de garantie komt te vervallen indien er "opzettelijk" schade werd toegebracht of indien het product zich niet meer in originele staat bevindt.

Garantie valt ook niet te verwarren met slijtage. 

De garantiebepalingen voor deze twee collecties betreft de zaken vermeld in onze troeven. 
Garantie komt te vervallen indien niet voldaan wordt aan de juiste behandelingen van de producten. Zie hiervoor bijvoorbeeld de nauwgezette instructies voor het wassen. In geval van twijfel omtrent het juiste gebruik van de goederen zal een laboratoriumonderzoek gebeuren bij Centexbel. Centexbel is een onafhankelijk en bij wet erkend laboratorium.

Konijn

Veilig betalen

Betaal in alle veiligheid met onze partners
Leveringskosten

HBC, producent van Sens Kids Rugs, werkt samen met de koeriersdienst TNT. Dit om u de meest voordelige tarieven te kunnen aanbieden.