Mijn winkelwagen

Over ons

Leveren van topkwaliteit met oog voor innovatie, dit is het doel van HBC Management. We proberen ons doel te bereiken door onderzoek naar nieuwe grondstoffen, ontwerpen van speelse illustraties en gebruik te maken van spannende en trendy kleuren.

Op deze internetwinkel vindt u kindertapijten van zeer hoge kwaliteit. Dankzij tal van voordelen dat het ‘garen van de toekomst’, nl. Sorona ® garen van DuPont™, ons biedt. De kindercollecties worden door HBC zelf geproduceerd. Graag kunt u verdere informatie hieromtrent vinden op de site van Sens Luxery Rugs.

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor onze klanten. Achter de schermen werkt een team van enthousiaste, gedreven en ervaren mensen in de tapijtsector. Zij willen u als klant zo snel mogelijk helpen met al uw vragen alsook het verwerken van uw bestelling. Mocht er zich toch een probleem voordoen kan u steeds rekenen op onze dienst na verkoop die u vriendelijk en professioneel zal bijstaan om de gepaste oplossing voor uw probleem te bieden.


Maak kennis met enkele medewerkers van ons team:

Henk BulckaertHenk Bulckaert
Algemeen Directeur
henk@bbb.be

 

 

 

 

Nathalie BulckaertNathalie Bulckaert
Public Relations
nathalie@bbb.be

 

 

 

 

 kKatja Vanlerberghe
Ontwerpster
katja@bbb.be 

 

 

 

 

SandraSandra Vanden Berghe
Facturatie, expeditie en logistiek
sandra@bbb.be

 

 

 

 

Wij maken gebruik van de allernieuwste moderne weeftechnieken:

weefgetouw

 

Koninklijke aandacht voor de Krea Kids door zijne majesteit Koning Albert II

Koning Albert II

Konijn

Veilig betalen

Betaal in alle veiligheid met onze partners
Leveringskosten

HBC, producent van Sens Kids Rugs, werkt samen met de koeriersdienst TNT. Dit om u de meest voordelige tarieven te kunnen aanbieden.